Home » Nieuws » Signeersessie 'Op Drift' van Thijs Visser

Signeersessie 'Op Drift' van Thijs Visser

Gepubliceerd op 1 augustus 2018 20:28

Cover Op Drift van Thijs Visser

Thijs Visser, zoon van de Thijs Visser die Onder het Torenlicht schreef, heeft al een aantal boeken op zijn naam staan die op Ameland spelen. Op 24 april 2018 verscheen zijn nieuwste thriller 'Op Drift' met ook weer Ameland als decor.

Het verhaal speelt zich af in Hollum op Ameland. Daar hebben Nico en Brechtje de Bed & Breakfast ‘De Groenlandse Sloep’ van Nico’s ouders overgenomen. Kunstschilder Nico is begonnen aan wat hij zijn ultieme meesterwerk noemt, terwijl Brechtje zich voornamelijk bezighoudt met de B&B. Als Bram, de enige broer van Brechtje, haar een brief vanuit de gevangenis stuurt, komt haar relatie met Nico onder steeds grotere druk te staan. Harmen, Amelander in hart en nieren en goede vriend van Nico en Brechtje, probeert een verzoenende rol te spelen. In zijn vrije tijd verzorgt Harmen wadexcursies, is een verwoed strandjutter, visser, jager en een begenadigd verhalenverteller.

Tijdens een ruzie met haar ouders praat Brechtje haar mond voorbij over een geheim dat Bram met zich meedraagt. Ze wordt verliefd op een medevrijwilliger van het maritiem museum. Zijn broer is opstapper op de reddingboot die in een storm in de problemen is geraakt. Ondertussen raakt Bram opnieuw op het criminele pad. De ontwikkelingen komen in een stroomversnelling, de verhouding tussen Nico en Brechtje wordt met de dag hopelozer.

De spannende ontknoping zorgt ervoor dat ‘Op Drift’ tot en met de laatste regel boeit. Het boek schetst bovendien een fraai beeld van dit prachtige Waddeneiland.

Signeersessie 11 augustus bij de boekhandels op Ameland

Op zaterdag 11 augustus komt Thijs Visser naar Ameland om zijn nieuwe boek 'Op Drift' bij boekenhandels te signeren. Bij De Hoge Stoep in Hollum van 12.00-13.30 en bij Van den Brink in Nes van 15.00-17.00 uur. Voor slechts 19,90 euro koopt u dit 400 pagina's tellende boek en kunt u het laten signeren. Een spannend en herkenbaar boek voor Ameland-liefhebbers!  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.